Over ons

Wij, Sil en Anita van de Brocanteschuur, reizen samen bijna heel Europa door. Steeds op zoek naar unieke Vintage, Brocante en Antieke voorwerpen. In onze webwinkel vindt je naast meubels, verlichting en interieuraccessoires ook bijzondere spullen en curiosa. Voorwerpen die al een leven achter de rug hebben, met een speciaal verhaal dat af te lezen is aan hun doorleefde uiterlijk.

De Brocanteschuur is officieel Stockist van de Chalk Paint™ by Annie Sloan. Als Brocante en Vintage experts krijgen wij vaak meubeltjes in handen die we liefdevol een tweede gebruikersleven geven, door deze zelf te restaureren of te verven. Zo is ook het idee ontstaan om officieel Stockist van de decoratieve verf van Annie Sloan te worden. We zijn er supertrots op dat we deze bijzondere decoratieve verf, in onze eigen regio, kunnen aanbieden en je kennis kunnen laten maken met de oneindige mogelijkheden van Chalk Paint™. Een unieke decoratieve verf in prachtige "precíes goed"-kleuren, die je onderling ook nog eens eindeloos kunt mengen! Uitproberen? Wij geven maandelijks workshops om de speciale verftechnieken van Annie Sloan toe te kunnen passen.

Naast onze schatten die we tijdens de reizen gevonden hebben, verkopen wij ook meubelen van L’Authentique. Deze hoogwaardige zitmeubelen passen perfect in onze nostalgische sfeer. En wanneer u op zoek bent naar een robuuste eettafel, handgemaakt van oud hout, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Liever niet via de webshop kopen? Op een mooie, gestylde manier presenteren wij onze speciale producten in een sfeervolle winkel. Kom gewoon eens rondkijken, de nostalgische en brocante sfeer proeven. Wie weet vindt u iets, dat bij uw interieur past.

U vindt ons in het centrum van Venray, Noord-Limburg Nederland.