Annie Sloan verf

Als Brocante en Vintage experts krijgen wij vaak meubeltjes in handen die we liefdevol een tweede gebruikersleven geven, door deze zelf te restaureren of te verven. Zo is ook het idee ontstaan om officieel Stockist van de decoratieve verf van Annie Sloan te worden.

We zijn er supertrots op dat we vanaf nu zelf, deze bijzondere decoratieve verf, in onze eigen regio, kunnen aanbieden en je kennis kunnen laten maken met de oneindige mogelijkheden van Chalk Paint™.

Chalk Paint™ is unieke decoratieve verf in prachtige "precíes goed"-kleuren, die je onderling ook nog eens eindeloos kunt mengen!

Je hoeft nooit te schuren, in bijna alle gevallen niet te gronden en het hecht op bijna alles! Chalk Paint™ is in 1990 ontwikkeld door Annie Sloan in Oxford en bestaat daarmee in 2017 al 27 jaar! Je kunt dus wel stellen dat het zijn kwaliteit inmiddels dubbel en dwars heeft bewezen en dat het niet zomaar een mode-bevlieging is. Chalk Paint™ wordt intussen al in meer dan 40 verschillende landen verkocht in Europa, Amerika, Australië en Azië..

Pagina 1 van 7