Privacy Statement

 

Inleiding

Brocanteschuur neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@brocanteschuur-de-boshuuze.nl.

 

Wie is Brocanteschuur?

Brocanteschuur is de vennootschap onder firma Brocanteschuur “de Boshuuze”, kantoorhoudende te (5807EM) Oostrum aan Rosmolenweg 1, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 65103858.

Brocanteschuur is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Brocanteschuur de verwerkingsverantwoordelijke.

 

Hoe gebruikt Brocanteschuur jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Brocanteschuur persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Brocanteschuur voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Brocanteschuur worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

 

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

 

Doeleinde:

Beheer van bestellingen

Gegevens:

NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnumer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, Klantnummer

Grondslag:

Bewaartermijn:

Doeleinde:

Gegevens:



Grondslag:

Bewaartermijn:

Doeleinde:

Gegevens:



Grondslag:

Bewaartermijn:

Uitvoering van de overeenkomst

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Afhandelen klachten

NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnumer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, Klantnummer

Uitvoering van de overeenkomst

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Facturatie

NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnumer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, Klantnummer

Uitvoering van de overeenkomst

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde:

Verlenen van de dienst zelf

Gegevens:

NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Doeleinde:

Gegevens:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Afhandelen klachten

NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Doeleinde:

Gegevens:

Grondslag:

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Facturatie

NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren

Uitvoering van de overeenkomst

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Brocanteschuur heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

 

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

 

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Brocanteschuur over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

 

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Brocanteschuur. Je kunt verzoeken dat Brocanteschuur je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

 

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Brocanteschuur te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

 

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Brocanteschuur of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

 

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Brocanteschuur te verkrijgen. Brocanteschuur zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

 

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Brocanteschuur je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

 

Reactie door Brocanteschuur

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@brocanteschuur-de-boshuuze.nl. Brocanteschuur zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Brocanteschuur een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Brocanteschuur je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

 

Ontvangers van de persoonsgegevens

Het kan zijn dat Brocanteschuur verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

 

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

 

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Brocanteschuur je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@brocanteschuur-de-boshuuze.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Brocanteschuur jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@brocanteschuur-de-boshuuze.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.