Masterclass Annie Sloan Verftechnieken

€99,00
Availability: In stock (2)

Deze Masterclass is fantastisch als je echt alles wilt leren over de Annie Sloan ChalkPaint en bestaat uit drie avonden waarin je veel technieken leert. Van de basistechnieken naar een moderne finish tot de distressed look en van sjabloneren tot frottage. Ook leer je de verschillende manieren om een fijne of juist grove roeststijl te creëren. 

De Masterclass werkt als volgt:

Eerste Avond 2 september 2019 Verftechnieken deel 1 Basistechnieken
Tijdens deze avond leer je de basistechnieken: moderne look, colourwash, distressed look en vintage look. Je leert werken met Wax en Lacquer en ik vertel je wat je allemaal met Chalk Paint kunt doen.

Tweede Avond 7 oktober 2019 Verftechnieken deel 2 landelijk rustiek
Op deze avond gaan we niet alleen met Chalk Paint en Wax aan de slag maar ook met Gold Size en Leaf (koper, goud en zilver), Gilding Wax en Craqueleur. Je leert hoe je met Chalk Paint een crackled look kunt maken en wat frottage is En hoe een mooi roesteffect ontstaat.

Derde Avond 28 oktober 2019  Verftechnieken deel 3: modern
Op de laatste avond gaan we aan de slag met het ombre effect, sjabloneren en Image Medium. Aan het einde van deze workshop maken we een masterpiece, een meubelstuk dat door ons verzorgd wordt. Een origineel stuk geheel in de visie van team Brocanteschuur.

Data
Avond 1 maandag 2 september 2019 19.00 – 21:30 uur
Avond 2 maandag 7 oktober 2019 19.00 – 21:30 uur
Avond 3 maandag 28 oktober 2019 19.00 – 21:30 uur 

Kosten
De kosten voor de Masterclass zijn € 99,00 (dit is dus voordeliger dan wanneer je alle drie de workshops los reserveert). Dit is natuurlijk inclusief alle materialen en koffie en thee of een lekker glaasje wijn.

Na afloop van de workshops krijg je 10% korting op al je aankopen. Met uitzondering op afprijzingen en boeken.

Gezellige Avond

 Tussendoor worden jij en jouw mede-cursisten verwend met koffie/thee en iets lekkers. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen met elkaar. Na afloop drinken we nog gezellig een glas wijn/sap en krijg je jouw werk mee naar huis.

 

Voorwaarden voor deelname

 
Wat leuk dat je onze workshop wilt volgen. Opgeven doe je via onze webshop. Selecteer jouw geliefde workshop en kies jouw voorkeursdata. Na betaling ben je verzekerd van een creatieve en gezellige workshop avond.
 
SCHRIJF JE SNEL IN - VOL IS VOL

 

0 stars based on 0 reviews